| Autor |
Mesaj |
Andrey Moderator

Data inscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 69 Localitate: Radauti
|
Trimis: 13/05/2006 12:24 Titlul subiectului: Fire Background |
|
|
1. Fa o noua poză (400x200).
2. Apasa "D" cas a resetezi culorile.
3. Mergi la Filter> Render> Clouds . o sa iti iasa asa ceva :
4. Mergi la Filter> Stylise> Glowing Edges si foloseste urmatoarele setari :
5. Mergi la Filter> Stylise> Glowing Edges din nou , dar foloseste urmatoarele setari :
6. Mergi la Filter> Distort> Wave si foloseste urmatoarele setari :
7. Mergi la Edit> Fade Wave si foloseste urmatoarele setari:
8. Repeta pasii 6 si 7 , dar la 6 apasa "Randomize" ca sa ai alt val . Acum ar necesită sa ai asa ceva :
9. Mergi la Filter> Artistic> Plastic Wrap si foloseste urmatoarele setari :
10. Repeta pasii 6 si 7 .
11.Ultimul pas! Mergi la Filter> Render> Lighting Effects si foloseste urmatoarele setari:
 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Potty Administrator


Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 158 Localitate: Radauti
|
Trimis: 26/08/2006 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
Asta a lu andrey e prea complicat. Mai bine faci un doc nou.. si urmati indicatiile mele:
1)Filter-> Render -> Clouds
2)Filter-> Render -> Difference Clouds si ctrl +f de 2- 3 ori.
3)Apoi intrati in Filter > Sharpen > Unsharp Mask cu urmatoarele setari:
Amount: 475%
Radius: 3
Threshold: 14
4)Apesti CTRL + B si faci uratoarele setari:
Shadows: [+100] [0] [-100]
Midtones: [+100] [0] [-100]
Highlights: [+70] [0] [-15] |
|
| Sus |
|
 |
|